Thursday, 21 April 2011

WATIKAH UNTUK KAMI BLOGGER UTAGHA

Assalamuailaikum. w.b.t
salam hamba untuk KBU.......harap-harap sihat suma ya....
Yang terutama sekali kami nak ucap tima kasih banyak-banyak tak terhingga kat Cik Kiera  sebab dia yang bawa kami join dunia blog nie....
dah dua kali kami join ampa punya gathering.....memang ampa suma best la walaupun masa tu kami bukan blogger just silent reader......tapi ampa still buleh layan...memang terbaek la geng2 Kami Blogger Utagha....
sampai kami pun terinfluence nak wat blog nie..walaupun tak tau apa pasai blogging......thanx so mush....


Cek perkenalkan diri cek no.....
Nama diberi MASTURA MANSHOR
orang panggil MAS bukan Malaysia Airlines tau.....
asal lahir di Perak tapi dibesarkan di Kedah tapi still utagha person...
mak dan ayah pun memang orang utagha....
tempat menetap umah mak dan ayah kat Kuala Kedah

note kaki: harap boleh diberi tunjuk ajar dan nasihat serta berpesan-pesan antara kita semua.....

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wiwit...welcome to KBU family...

akhirnya kan...buat gak blog hehe

torazmaih said...

hehehe....GK tq2..
sila beri tunjuk ajar ek....hihihi

kiera'sakura said...

welcome to the family kami blogger utagha...hihihi