Monday, 23 May 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU.......MEYRA &YOE

Assalamualaikum w.b.t

Semoga semuanya dalam keadaan yang sihat walafiat........

21 Mei 2011(Sabtu)
Hari nie aku menghadiri perkahwinan adik sepupu aku kat Juru, Penang.......
Best dapat pi sebab dapat gak mencurahkan bakti yang tak seberapa......hihihi


Rasa excited gila plak bila tengok orang kahwin nie....hihihi
Yela muda-muda dah kahwin kan.....
Hehehe tak pa bak kata sepupu2 aku yang comey-comey nie bagi peluang kat adik-adik dulu
tu la orang kata kalu dah jodoh......
Andak & Not nanti turn you all plak......


Anyway Selamat Pengantin Baru diucapkan pada my cousin Meyra dan Yoe.....
Semoga kekal hingga akhir hayat.......


notakaki: best sangat sebab dapat jumpa dan kumpul ramai-ramai.....bila la plak turn aku kan hehehehe



2 comments:

kiera'sakura said...

saya doakan awk dapat jodoh yang terbaik.. xmo tgk org laen sakitkn awk... sbb nanti sye sakit sama!!!

torazmaih said...

kiera: insya'allah.....sye pun sma....thnk u...sayang kmu sangat2....