Wednesday, 19 October 2011

Aku Lagi Rindu Sama Kamu!!!!!

Assalamualaikum w.b.t

Just nak bagitau yang saya pun rindu sangat-sangat kat dia nie......

 My Crazy-Happy Buddy......
Seriously memang dah lama gila tak lepak togather-gather....
Kalu ada pun just sekejap saja......memang sangat tak puas la......
Mana nak dengar mana yang nak bercerita......

My Lovely Buddy..
Thanks sangat sebab sudi jadi sahabat saye....
Jadi pembakar semangat teman tatkala otak dah stat  tak center......
Pakar motivasi saat-saat yang tak di duga.....
Kadang-kadang jadi saya punya perakam video bergerak....
Terutama bila saya xleh join event........hehehehe

Hei Kamu.....
Walaupun dah tak boleh lunching2 makan ayam goreng....
Walaupun dah tak boleh muka bertemu muka
Membincangkan isu-isu semasa sehingga yang serious boleh bertukar jadi jenaka....
Ataupun dah tak boleh berbahas imaginasi2 yang tak masuk dek akal kalau orang dengar secara berdepan.....
Jangan risau seperti selalu kamu kata kat saya yang kamu ada dengan saya......it same goes to me...
Saya selalu sentiasa ada dengan kamu......REMEMBER THAT!!! CIK SYAKIRA YAAKUB

saya berdoa ke hadrat Allah s.w.t semoga hubungan ini sentiasa di berkati dan dirahmati Allah selalu.....semoga berkekalan hingga akhir hayat.......Ya Allah engkau peliharalah sahabatku,permudahkan segala urusannya didunia dan akhirat.......amin....


P/S: so jangan lupa kat saya bila tiba hari bahagia......dan kepada SI DIA jaga my buddy leklok tau.......sebab saya sayang dia sangat2......

2 comments:

kiera'sakura said...

huwaaaaaaaaa sobsobsob...

nak nangis nie.. ;(

torazmaih said...

cik kira:sobssobss.....sy pg2 dh ujan....